The Brand

Cu soluții interne de imprimare și cusut, mysimpleted este un brand renumit cu sediul în București, România din 2017, care vinde atât online, cât și offline, atât articole personalizate, cât și în stoc.

A început ca un brand axat pe digital, din dorința de a aduce un limbaj care să te ajute să te exprimi prin articole de îmbrăcăminte imprimate integral, care îți sporesc și reprezintă personalitatea. Multe solicitari de printuri personalizate ne-au facut sa intelegem ca am atins un nerv si anume dorinta oamenilor de a se implica in realizarea produsului.

Din acel moment am adăugat prefixul „ meu ”. Apoi, am înțeles că ar trebui să inversăm rolurile și să te ajutăm să devii designer. Așadar, ți-am oferit instrumentul pentru a-ți exprima creativitatea – Mysimplificat Customiser . Aici, vă puteți crea propriile haine. Mai mult decât atât, dintr-un singur produs pot fi generate peste 3.000 de variații de imprimeuri și culori, ceea ce face ca fiecare produs să fie absolut unic.

Astfel, am migrat focalizarea de la brand/producător la consumator. Mysimplificated este un brand centrat pe client, cu un accent puternic pe experiența utilizatorului. Prin urmare, devii propriul tău designer de modă, activând sentimentul de proprietate și conexiunea emoțională cu produsul. Personalizarea este „simbolul suprem al statutului”.

În plus, marca a evoluat pentru a-și crea propriul Meta Human /digital uman pentru a reprezenta brandul meu simplificat, așa că faceți cunoștință cu Meta-Ownerul nostru, Ana Tobor .

Suntem aici pentru sufletele neînfricate, cei care își îmbrățișează adevăratul sine și sunt dornici să-l exprime lumii. Găsește-ți umbra! 🦄